Dr. Turi Immunoviro antioxidáns védelem (liposzómás)
(50 adag)

7.890 Ft

A “vírusölő” 6-os
Dr. Mathias Rath amerikai kutatóintézetében kimutatták, hogy ha a C-vitamint szelénnel, L-lizin, L-prolin, N-acetil-cisztein aminosavakkal és magas polifenol tartalmú zöld tea kivonattal együtt adják számodra, ezt a 6 természetes anyagból álló kombinációt az influenza-szerű megbetegedéseknél négyszer nagyobb vírus ellenes hatással bír, mint a C-vitamin önmagában.
Ez a 6 természetes anyag együtt a vírus aktivitását 87%-ban csökkentette influenzában. 82%-ban csökkentette a vírus szaporodását, 70%-ban csökkentette az új sejtek megfertőződését.

 • A-vitamin
  Az A-vitamin az immunrendszered és a nyálkahártyádat erősíti, így segít megelőzi a vírusos, fertőző légúti betegségeket.
 • C-vitamin
  A C-vitamint Wuhanban a járvány idején tonna számra adták az embereknek, egyrészt megelőzésre használták, másrészt nagy adag intravénásan adott C-vitaminnal próbálták gyógyítani a súlyos COVID-19 fertőzött betegeket.
  Azt figyelték meg, hogy a C-vitamin 20%-al csökkentette a koronavírus aktivitását.
 • D-vitamin
  A D-vitamin fontosságát a megelőzésben számos tanulmány bizonyítja. Kimutatták, hogy D-vitamin fogyasztása influenzás időszakban 50-80%-al csökkenti a fertőzés kockázatát.
  A koronavírus esetében is kimutatták, hogy csökkent D-vitamin szinttel rendelkező emberek előbb betegedhetnek meg, továbbá a betegség lefolyása is súlyosabb lehet, és szövődmények is sokkal gyakrabban alakulhatnak ki.
 • E-vitamin
  Az E-vitamin támogatja az immunrendszered valamint erős antioxidáns. Ezzel a jótékony hatással azonban csak a természetes E-vitamin rendelkezik. A gyógyszertárakban kapható E-vitaminok többsége mesterséges.
 • Jód
  A jód antioxidánsként hat, a sejteidben lévő mitokondriumok membránjában található telítetlen zsírsavak jódozásával gátolja a szabadgyökök támadását, a szervezetedbe.

Társtermék, amivel együtt még hatásosabb:
Immunoviro flavonoidok (ez jár mellé)

 • Zöldtea kivonat
  A zöldtea kivonat megfigyelések alapján gátolja a vírusok továbbfejlődését.
 • Szelén
  Az L-szeleno-metioninból származó szerves szelén segíti az immunrendszer és pajzsmirigy működését.
 • Kvercetin
  Klinikai viszgálatok szerint a kvercetin hatékonyan képes gátolni a citokinvihart, ami a koronavírusban az egyik fő probléma.
 • Cink
  A cink jótékony hatása felső légúti vírusfertőzések esetén régóta ismert.

 

Leírás

A család immunrendszerének erősítésére.

A vírusok sajnos úgy tűnik mindennapjaink részévé váltak, ezért fontosnak tartom, hogy megismerd azokat a természetes anyagokat, melyek a fertőzés megelőzésében hatásosak lehetnek, vagy ha megfertőződtél, jó eséllyel abba a 85%-ba tartozzol, aki a súlyos tünetek nélkül átvészelik a fertőzést, mert a torkodból, a garatodból a vírus nem terjed a tüdődre és más létfontosságú szervekre.