Komplex diéta vitamindús fogyókúrás italpor
(28 adag)

10.900 Ft

Egy sikeres fogyókúra titka a Komplex Diétádban rejlik.
Ha túlsúlyos vagy, akkor először tűzd ki a célod és az elérni kívánt testsúlyod valamint a kívánt alakod.
Az “alig egyél és még emellett keményen sportolj is – diéta” az a típusú önsanyargatás, ami közben a fogyás hatástalan és a fogyókúra egyben legkimerítőbb módszere.
Ha te ezt az utat követed, akkor kicsi az esély, hogy kikerülj a jo-jo effektus körforgásából.
A súlycsökkentés úgy érhető el, ha elérjük, hogy a szervezet a bevitt kalóriákat ne raktározza, hanem energiává alakítsa át,
továbbá, hogy diétával a zsírsejtekből a zsírt kiszabadítsuk, és a kiszabadított zsírt a szervezet elégesse.

A legtöbb fogyókúrás termék a zsíranyagcserére hatást gyakorló összetevőket tartalmaz. De miért?
Ha nem csökkented az inzulinod szintjét, nem optimalizálod a szénhidrát anyagcseréd, akkor a zsíranyagcserédet segítő anyagok hasznosulás nélkül ürülnek ki szervezetedből.
Viszont a Komplex Diétád segít stabilizálni a szénhidrát anyagcserét, az anyagcserét és súlyvesztést több oldalról megcélzó anyagai elősegítik a zsírbontást segítő anyagok hatásának kifejtését.

Leírás

A Komplex Diéta tartalmaz :
Omega 9, Omega 6, és Omega 3 zsírsavakat, és Omega 3-ból a legtöbbet, mert az Omega 3-ból prosztagandin-3 (PG3) keletkezik. Ez a hormonszerű anyag elősegíti a zsírok égetését, mérsékli a szervezet gyulladásos folyamatait, és csökkenti az inzulin zsíranyagcserében betöltött kedvezőtlen hatását.
A Komplex Diéta vitamintartalma: A, B, C, D, E.
A szénhidrát anyagcserét, a szénhidrátok lebontását a szervezetben a következő vitaminok segítik: A-vitamin, B1-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, K2-vitamin, Biotin, Folsav, PABA és a Pantoténsav.
Egészséges szénhidrát
Adagonkénti 7,75g szénhidráttartalmával és 26-os, alacsony glikémiás indexével kiegyenesíti a vércukorgörbédet és eltünteti a vércukorgörbe hegyeidet. Vércukoremelő hatása alig van, így ha fogyasztod az inzulintermelődésed is jelentősen csökkenti.